Tel.: 03 500 98 70
Schakelen naar de toekomst

KG Distri: hoogstaande schakelaars via uw Pizzato-verkoper.

Bij KG Distri kan u terecht voor de aankoop van divers elektrisch materiaal. Zaakhouder Kurt Goyvaerts is ook Pizzato-verkoper.

Al 25 jaar bouwt het bedrijf Pizzato aan een ijzersterke reputatie in de markt van elektrisch materiaal. Het bedrijf teert hiervoor op personeel dat met passie voor kwaliteit gaat en een luisterend oor heeft voor de wensen van de klant. Het gebruik van de laatste technologieën zorgt ervoor dat Pizzato altijd een stap voor blijft. Dankzij het behalen van de nodige certificaten en het volgen van internationale veiligheidsvoorschriften en normen, is Pizzato een betrouwbaar sectorleider binnen een internationale markt die reikt tot in China.

Dankzij de extra aandacht voor research, design en aan internationale standaarden voldoende kwaliteitscontroles maakt Pizzato op veel vlakken het verschil. Het testen op zowel stevigheid als veiligheid van het elektrisch materiaal zorgt voor onderdelen die geschikt zijn voor alle soorten industriële omgevingen.

Dat het er dan ook nog modern en mooi uitziet, is een aangenaam surplus.

Van positieschakelaars en-, veiligheidsschakelaars tot voetschakelaars: Pizzato kan ze snel en in grote aantallen leveren. En als kers op de taart draagt dit bedrijf ook nog zijn steentje bij aan duurzame ontwikkeling. Schakelaars van hoogstaande kwaliteit met een hart voor de natuur. Verantwoorder kan niet!

Als Pizzato-verkoper is KG Distri u graag van dienst. Vul voor meer informatie het contactformulier op deze website in.

Contacteer ons!03 500 98 70