Tel.: 03 500 98 70
Schakelaars in de lift

KG Distri: de Belgische vertegenwoordiger van Pizzato voor liftenbouw.

KG Distri is een vertegenwoordiger in de wereld van elektrisch materiaal, waaronder materialen van het merk Pizzato Elettrica.

Al 25 jaar bouwt het bedrijf Pizzato aan een ijzersterke reputatie in de markt van elektrisch materiaal. Het bedrijf teert hiervoor op personeel dat met passie voor kwaliteit gaat en een luisterend oor heeft voor de wensen van de klant. Het gebruik van de laatste technologieën zorgt ervoor dat Pizzato altijd een stap voor blijft. Dankzij het behalen van de nodige certificaten en het volgen van internationale veiligheidsvoorschriften en normen, is Pizzato een betrouwbaar sectorleider binnen een internationale markt die reikt tot in China.

Eén van de specialisaties van Pizzato is de liftenbouw. Hun positieschakelaars worden sinds lang geïnstalleerd in liften. Voor veel liftenbouwers is Pizzato een essentiële partner. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van hun positieschakelaars heeft ervoor gezorgd dat er wereldwijd gekozen wordt voor Pizzato. Wij raden dan ook met het volste vertrouwen Pizzato-positieschakelaars aan als de meest geschikte keuze voor uw lift.

Voor een getrouwe Pizzato liftenbouw kan u gerust beroep doen op KG Distri. Vul voor meer informatie het contactformulier op deze website in.

Contacteer ons!03 500 98 70