Tel.: 03 500 98 70
Het beste van Nortonics via KG Distri

KG Distri: uw Nortonics-verkoper in BelgiË.

KG Distri vertegenwoordigt een hoop merken binnen de markt van elektrisch materiaal. Voor onderdelen van industriële controlepanelen en schakelborden doet KG Distri een beroep op Nortonics, een verdeler met naam in deze sector.

Nortonics werd reeds in 1983 opgericht en groeide uit tot de leidende onafhankelijke distributeur van elektrische componenten en instrumenten voor de controlepanelen- en schakelbordenindustrie. Veel OEM-bedrijven (original equipment manufacturer) gebruiken elektrische onderdelen van Nortonics in hun assemblage. Als Nortonics-verkoper maakt KG Distri u met plezier wegwijs in hun uitgebreide assortiment.

En Nortonics heeft nog meer te bieden. In 2004 verwierf het bedrijf Foxtam Controls, een producent van elektrische kwaliteitstimers en sensor-gecontroleerde relais. Als Nortonics Foxtam Limited vertegenwoordigen zij vele leveranciers en bieden ze een brede verscheidenheid van kwaliteitsproducten aan. Hun prijzen zijn zeer competitief. Daarbij verliest Nortonics nooit de technologische vooruitgang uit het oog en blijft innovatie een belangrijk aandachtspunt.

Zoekt u dus een Nortonics-verkoper in België voor elektrische componenten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag op weg.

Contacteer ons!03 500 98 70