Tel.: 03 500 98 70
Voor alle elektriciteits-merken

KG Distri: uw adres voor alle merken elektriciteit.

KG Distri verdeelt elektrische onderdelen van verschillende merken elektriciteit, zoals I Division Electrica (IDE), Uriarte Safybox, Pizzato, Nortonics (zie de andere pagina’s op deze website voor meer info rond deze merken), maar ook de merken Inreco en New Elfin.

Inreco is een bedrijf uit Borgerhout dat gespecialiseerd is in vlotterschakelaars, waaronder type NPM 632. Deze schakelaar wordt gebruikt voor de regeling van een vloeistofniveau, waarbij het soortelijk gewicht van de vloeistof geen invloed heeft op de werking van de schakelaar. Het vlotterlichaam en de kabel bestaat uit Elastomeer.

Elfin werd in 1967 opgericht als producent van elektrisch aangedreven mechanische producten. Niet veel later begon het zich te specialiseren in druktoetspanelen voor vooral auto-gerelateerde industrieën. Deze specialisatie werd een onafhankelijke afsplitsing die de naam New Elfin meekreeg en zich daardoor nog meer kon richten op hoog technologische innovatie en origineel design.

Voor de aankoop van industriële elektrische onderdelen van Inreco, New Elfin en alle andere merken elektriciteit bent u bij ons aan het juiste adres. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij gidsen uw bedrijf graag verder doorheen de wondere wereld van de elektrische onderdelen.

Contacteer ons!03 500 98 70