Tel.: 03 500 98 70
Een veilig gevoel

KG Distri: uw Belgische Uriarte- en IDE-verkoper.

KG Distri verdeelt en verkoopt elektrisch materiaal. Als officiële Uriarte Safybox- en IDE-verkoper (IDE = I Division Electrica) stel ik deze bedrijven graag aan u voor.

I Division Electrica maakt kunststof en metalen behuizingen voor zowel elektrische distributies (voor lage voltages) als voor toepassingen in de telecommunicatiesector. Daarnaast produceren ze stekkers en stopcontacten voor industriële toepassingen. IDE staat bekend om zijn doorgedreven innovatie en de continue verbetering van de kwaliteit en veiligheid van zijn producten en werkproces. Een groot aantal van de productenseries zijn gecertificeerd door VDE, een internationaal certificatie-instituut voor elektrische producten in Europa. Daarnaast is elke productieprocedure, alle administratie en elk design gecertificeerd onder ISO 9001: hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd.

Uriarte Safybox is al 50 jaar marktleider dankzij een constante innovatie en kwaliteitscontrole. Het bedrijf exporteert naar 65 landen op 5 continenten en staat bekend om zijn origineel design en uitgebreide keuze. Uriarte maakt polyester behuizingen: GRP-dozen (fiberglass reinforced polyester) en kasten ter bescherming van om het even welke elektrische uitrusting voor elektriciteit, water, gas en telecommunicatie. Uriarte assembleert ook elk onderdeel- en schakelapparatuur binnen de meest prestigieuze toepassingen. Dit in overeenstemming met de inherente regulaties en normen.

Zoekt u dus een Uriarte- en IDE-verkoper? Neem dan gerust contact met ons op.

Contacteer ons!03 500 98 70